søndag den 21. oktober 2007

Negle | FarsiBella.dks Blog - Dine negle er dit visitkort


Velkommen til FarsiBella.dk´s Blog.

Med denne Blog vil vi prøve at skabe en smule mere kontakt til alle jer der dagligt besøger os på vores site
www.farsibella.dk/ for at handle og for at finde Ny inspiration og nye oplysninger om Farsibellas produkter til jeres negle.

Vores motto har altid været "Dine negle er dit visitkort" og vores vision med www.farsibella.dk har altid været at kunne levere professionelle negleprodukter til alle, uanset om du er negleteknikker eller privat bruger der selv ønsker at lave og vedligeholde sine negle.

Vi har også mærket at interessen for selv at lave negle og vedligeholde sine negle er voldsomt eksploderet især inden for det sidste år. Det er vi rigtig glade for, især da vi selv har været med til at starte negle trenden som butik på nettet, i øvrigt som den første af slagsen inden for negleprodukter, helt tilbage i foråret 2000.

Vi har selvfølgelig i den forgangne periode høstet en masse erfaring og ikke mindst en masse rigtig gode kontakter til gavn for jer.
Derfor kan i være 110% sikre på at vi gør alt hvad vi kan for at tilfredsstille jeres behov for negleprodukter, og oven i købet til rigtig gode priser, der betaler sig, selv for en privat negle entusiast.

Vi prøver hele tiden at leve op til optimal brugervenlighed på vores site og det skal i sig selv være en oplevelse når du besøger sitet, ikke bare en almindelig indkøbstur efter negle produkter, så derfor ville det være skønt med lidt feed back, så vi har muligheden for evt. at kunne gøre Sitet endnu bedre og tilbudene til dine negle endnu mere hotte.

Med venlig hilsen og på gensyn
Pep :-)
Og HUSK - Hvis du tænker på dine negle, så tænker vi på dig!